© 2018 by DSL EVENT.

02

Underhållning. Alla DJ:s och band har olika inriktning, kolla för att se vem som passar dig bäst. 

 
DJ HENRIK

Henrik med sina 22 år i dj branschen, spelar på dem flesta dansgolv med stor aptit för ny musik.

Inriktning: club / edm / RnB & HipHop

 
DJ MARCUS

Marcus med sina 25 år som DJ kan spela på dem flesta dansgolv, men trivs mest med att spela ny klubbmusik och lägga tid på snygga mixar! Har även en förkärlek för att spela hip-hop/r&b

 
DJ GARPE

Med många års erfarenhet bakom spelarna levererar han allt från 70-talet till den senaste idag. Bröllops-, födelsedags- och firmafester samt spelningar på nattklubbar hör till det DJ Garpe erbjuder.

 
DJ RICHARD

Richard är en fullfjädrad party-DJ! Spelar allt i från rock n' roll till glad partydisco! Och självklart tar han hjälp av mikrofonen och ser till att alla på dansgolvet sjunger med!

DJ OSCAR

Presentation kommer

DJ JIMMIE

Jimmie  Spelar på alla typer av dansgolv, 70 tal till det senaste clubmusiken i dag.

Är alltid öppen för önskemål.

16 är i branschen.

 
 
 
RAYDAY

Rayday är partybandet som alltid får publiken på gott humör. Med stor musikalisk bredd klarar de av de allra flesta sammanhang. Från Elvis till Avicii. Från schlager till hårdrock. Från lugna danslåtar till tokröj. Rayday kan också agera kompband åt andra artister.

 
PER BACKSTAD

Mångsidig trubadur/ sångare. Alltifrån rock'n roll via allsångsvänliga pophits på både svenska och engelska till mera traditionella visor. Kör gärna irländskt och country också sjunger i vitt skilda sammanhang som begravningar/ dop/ bröllop till privatfester/ företagsevent/ pubar/ hojträffar osv...
Jag kör helt live - alltså inga förinspelade bakgrunder - med gitarr och munspel. Jag kan även komma med 1-2 medmusiker. Bas och/ eller trummor. Då blir det ännu mera drag.
Boka på Tel : 070-697 05 21